Skip to content Skip to footer

 

Welkom bij Monarch Coaching!

Loop je vast in je leven, privé of zakelijk?

Lijd je onder stress, depressieve gedachten of een burn-out?

Wil je weten wie je werkelijk bent en wat je werkelijk wilt in je leven?

Met Monarch Coaching bied ik je professionele hulp, die zorgt voor innerlijke rust, meer balans in je leven en meer levensvreugde.

Ik ben Biancarosa Roumans  en ooit liep ik zelf vast in mijn leven. Ook mij kostte het moeite om te erkennen dat ik hulp nodig had. Maar eenmaal die stap genomen, heeft het mijn leven drastisch veranderd. Niet alleen was ik in staat om mijn problemen op te lossen, ik ontdekte ook waar mijn passie lag, wat ik met mijn leven wilde en hoe ik eenvoudigweg gelukkig kon zijn. Met die persoonlijke ervaring en de opleidingen die ik daarna heb gevolgd, help ik jou om hetzelfde prachtige resultaat te bereiken.

 

 

 

Monarch Coaching

Monarch Coaching Youtube

Monarch Coaching

MIJN WEG NAAR TRANSFORMATIE

Even voorstellen; ik ben Biancarosa Roumans geboren op 7 juli 1981 in de gemeente Heumen. In mijn leven ben ik vaak tegen situaties aangelopen dat ik vast liep en het even niet meer wist. Ik was mijn levensdoel kwijt en opzoek naar mijn passie, iets wat mijn innerlijk vuur doet ontwaken. Herken je dat; dat je na een werkdag thuis komt, vermoeid, geen energie meer volledig leeg. Dat de dagen veelal bestaan uit dezelfde werkzaamheden en dat je geleefd word?

Monarch coaching Blogs

Interesse in een vrijblijvend kennismaking gesprek? Kom in contact met mij!