Skip to content Skip to footer

De Coaching programma's van Monarch Coaching

De Coaching programma's van Monarch Coaching bieden je professionele hulp, die zorgt voor innerlijke rust,
meer balans in je leven en meer levensvreugde

De coaching programma's van Monarch coaching kunnen je ondersteunen in jouw leven bij een van de belangrijkste onderwerpen namelijk 'de liefde'. De zoektocht naar zelfliefde en het hebben van een fijne liefdevolle relatie.

Elke relatie is uniek!

Hierdoor kies ik ervoor om met persoonlijke thema’s te werken die op dit moment spelen in jullie relatie. Hierdoor creëer ik voor jullie een programma op maat.

Kernwoorden voor het samenwerken aan jullie relatie zijn: Veilige omgeving, We bouwen samen aan een veilige omgeving waarin jullie de ruimte voelen om open en eerlijk te communiceren waarbij kwetsbaar durven te zijn een belangrijk onderdeel is. Ik neem altijd een neutrale houding aan.
Persoonlijk :wij hebben veel persoonlijk contact, uiteraard is een klik belangrijk en dat jullie je beiden ‘veilig’ voelen. Daarnaast is er veel persoonlijk contact via whatsapp als jullie tussendoor even vastlopen.

Spiegel:Ik hou jullie graag een spiegel voor om te reflecteren op je gedrag. Dit is vooral om inzicht te krijgen wat een bepaald gedrag met een ander kan doen en je blinde vlek zichtbaar te maken.

Een vlinder heeft het maar makkelijk, die transformeert van rups naar vlinder, op een door de natuur bepaalde wijze, op een door de natuur bepaald tijdstip en vanzelf. Voor een mens ligt dat toch anders: er zijn veel verschillende wegen om te transformeren tot wie je werkelijk bent, vrij van alles wat je belemmert en beperkt. Daarom bied ik verschillende coaching-programma’s aan, waarbij elk programma op maat is afgestemd op jouw persoonlijke situatie

Monarch Coaching verzorgt de volgende coaching-programma’s, klik erop voor uitgebreide informatie: