Skip to content Skip to footer

Loop jij ook vast, ervaar je veel stress in jullie relatie en wil je weten op welke wijze ik jullie kan ondersteunen? Neem contact met mij op!

Wil je gewoon een keer kennismaken, kijken of er een klik is en vertrouwen om samen te werken?

Door contact met mij op te nemen zal ik je /jullie meenemen in de mogelijkheden. Ik maak graag kennis met je/jullie in een persoonlijk gesprek.

Gebruik het contactformulier, de socials of whatsapp! Bellen kan natuurlijk ook. We kunnen face to face, maar ook online met elkaar spreken. Wil je voorlopig alleen informatie, weten wat relatietherapie of coaching-traject precies inhoudt? Geen probleem, ik help je graag!

Op welke manier we ook elkaar bereiken, je kunt er verzekerd van zijn dat ik alles wat je met mij deelt, discreet en vertrouwelijk behandel. Je kunt in alle openheid je gevoelens met mij delen en zonder enige schaamte je persoonlijke verhaal vertellen. Iedereen maakt vervelende gebeurtenissen mee in zijn of haar leven, maar met de juiste aanpak groei je daar alleen maar van (lees mijn verhaal). Elke ervaring die je leven verstoort, is bespreekbaar, elk persoonlijk probleem is op te lossen; ik help je/ jullie graag!

Monarch Contact formulier

Telefoonnummer

Adres

Hoogstraat 48 6611BZ Overasselt

Maak hier een afspraak

Ik ben beschikbaar voor al je vragen