Skip to content Skip to footer

Monarch Coaching

MIJN PERSOONLIJKE VERHAAL

Welkom op de website van Monarch Coaching.

Mijn naam is Biancarosa Roumans, geboren op 7 juli 1981 in de gemeente Heumen, onder Nijmegen. Ik stel mezelf graag aan je voor en vertel daarbij iets over mijn leven en mijn achtergrond. Dat doe ik niet omdat ik mezelf zo belangrijk vind, maar omdat ik het belangrijk vind dat je weet met wie je te maken hebt. Zodat je die kennis kunt meenemen bij je keus om een coaching-traject bij mij te starten.

Vastlopen
Het wordt een openhartig voorstelrondje, want ooit liep ik zelf vast in mijn leven. Het begon langzaam, sluimerend, bijna onopvallend. En misschien herken je het: vermoeid thuiskomen na een werkdag (dat kan natuurlijk wel eens, op zich geen probleem), maar de volgende dag weer, en de volgende dag … Niet gewoon vermoeid, maar leeg van binnen, een totaal gebrek aan energie. Zonder dat je ziek bent … Opeens stoort het je dat je elke dag dezelfde dingen doet, schijnbaar op de automatische piloot, zonder nadenken. En je voelt niet dat je leeft, maar alsof je geleefd wórdt.

mijn weg naar transformatie

Als niets helpt

Alles wat ik kon bedenken als oplossing werkte averechts, ik voelde me steeds slechter; ik ging aan alles twijfelen, te beginnen met mezelf. “Hoe kan ik me rot voelen? Ik heb een fijn leven, een leuke baan, een lieve man, twee leuke kinderen, financieel geen zorgen …” Ik had geen duidelijk antwoord, maar realiseerde me wel dat ik iets miste in mijn leven, een doel, een missie, een sprankeling. De dagen daarna verliepen slecht, ik had geen energie meer, geen levenskracht, geen doel en er was veel verdriet. Alle emoties die ik in mijn leven had opgespaard, kwamen eruit. En lang was ik ervan overtuigd dat ik het zelf allemaal wel kon oplossen. Ik ben immers sterk genoeg, had ik van huis uit meegekregen. Daadkrachtig en een doorzetter, dus dit zou ik ook wel zelf kunnen oplossen. Het kostte me heel veel moeite om te erkennen dat ik hulp nodig had.

De drempel over

Op een gegeven moment zat ik er zo doorheen dat ik toch een coach heb ingeschakeld. Ik besef nu dat dit een van de beste keuzes in mijn leven is geweest. Ja, in het begin was het vreselijk confronterend. Maar ik weet nu dat die pijn nodig was om mezelf anders te gaan zien en om andere keuzes te maken in mijn leven. Eenmaal die stap genomen, heeft het mijn leven drastisch veranderd en me gemaakt tot de persoon die ik vandaag de dag ben. Sindsdien ben ik niet alleen in staat om mijn problemen op te lossen, ik ontdekte ook waar mijn passie lag, wat ik met mijn leven wilde en hoe ik eenvoudigweg gelukkig kon zijn.

FLOW

Ik heb de opleiding NLP-practitioner gevolgd, waarin ik leerde om mijn belemmerende overtuigingen bloot te leggen en te begrijpen wat voor effect deze hebben op mijn leven. Maar ik leerde ook hoe belangrijk zelfliefde is. Daardoor durfde ik (eindelijk) uit te gaan van mijn eigen kracht en het besef dat ik wil leven vol overgave en vanuit passie, in FLOW! Weet je wanneer je FLOW ervaart in je leven? Als je innerlijke vuur/passie gaat branden, en dat voel je heel diep van binnen.
Nadat ik de opleiding NLP-practitioner had afgerond, startte er voor mij een ontdekkingsreis op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik heb naast een coaching-opleiding veel verschillende trainingen en opleidingen gevolgd: innerlijk werk, familieopstellingen, meditatietraining, mindfulness-training, budgetcoaching, etc. Zelf gebruik ik als coach diverse methodieken zoals NLP, oplossingsgericht coachen, meditatie en affirmaties, maar ook de Body-Mind-Release-methode.

Op weg naar transformatie

Met mijn persoonlijke ervaring en de opleidingen die ik daarna heb gevolgd, wil ik bijdragen aan een mooiere wereld en jou begeleiden in je transformatieproces. Zodat jij meer innerlijke rust, balans en levensvreugde ervaart, je innerlijke vuur kan laten branden en het geweldige gevoel van FLOW in je leven kan ervaren. Ik help je graag om dezelfde ontdekkingsreis af te leggen die ooit mijn leven zo radicaal-positief heeft veranderd. Maak eenvoudig een afspraak, ik leer je graag kennen, dan kijken we meteen waarmee ik je kan helpen:

Monarch contact formulier
0%
Meer levensvreugde
0%
Meer energie
0%
Meer innerlijke rust

Reviews Monarch Coaching

Dankbaar dat ik deze mensen heb mogen begeleiden:

Ik heb met Bianca gewerkt aan mijn ontwikkelpunten. Ik sta nu zelfverzekerd in het leven en heb meer energie!

Hanneke Markus

Hanneke Markus

Kunstenaar & Lerares beeldende vorming

De gesprekken met Bianca hebben geleid door meer zelfinzicht. Ik ben mezelf meer gaan ontdekken en weet beter wat ik in het leven wil. Ik ben mijn droom achter nagegaan en heb mijn eigen bedrijf in bamboe artikelen.

Mischa van de Toorn

Mischa van de Toorn

Eigenaresse Natural bamboo lady

De coaching van Bianca heeft mij inzicht gegeven in mijn loopbaan. Ik weet nu beter wat ik wil en heb de drive om het te bereiken. Tegenwoordig ben ik zeer actief in de schuldhulpverlening en bied ik mijn diensten op een professioneel niveau aan, dit allemaal dankzij de inspirerende sessies!

Alexandra van Harn

Alexandra van Harn

Financieel budget-coach

Ik heb Bianca dit jaar leren kennen als een gedreven en authentieke coach waar je op kan bouwen. Met de manier waarop zij coacht en de verbinding weet te maken is ze een toegevoegde waarde in zowel jouw privè/werk leven. Door haar empatisch vermogen, kennis van zaken, de nodige dosis humor en ervaring is Bianca een fijne gesprekspartner.

Frank Roolvink

Frank Roolvink

Financieel adviseur

Mijn traject met Bianca heeft een behoorlijk positieve impact gehad op mijn dagelijkse leven. Zij heeft mij vertrouwen gegeven waardoor ik met meer ontspanning en zelfvertrouwen in het leven sta. Zij heeft mij geïnspireerd om mijn dromen waar te maken en deze te verwezenlijken, 

Eliza Leiva

Eliza Leiva

Eigenaar kinderopvang

Mijn coach Bianca voelt erg betrouwbaar en vertrouwd. Ik had het gevoel dat ik genoeg ruimte had om mijzelf open te stellen. Ze creerde een veilige omgeving. Er was ruimte voor het maken van fouten. Ze toonde altijd interesse in mijn verhaal, vroeg door en luisterde aandachtig. Gaf hele mooie kwaliteiten terug die ik niet goed van mezelf zag. Ook gaf ze concrete ontwikkelpunten terug. Ze coachde altijd op een positieve manier. Dit gaf mij motivatie en zelfvertrouwen.

Julia Verbeek

Julia Verbeek

Onderzoeksjournaliste

More Inspiration

ON INSTAGRAM

Volg mij op #Monarchcoaching.nl

Blijf in verbinding met elkaar

Facebook

Instagram

LinkedIn