Skip to content Skip to footer

Body Mind Release

Started on 4 december 2022

Ballast in je leven

Heb je last van shit uit het verleden? Leer in zeven weken die ballast los te laten!

Teleurstellingen, verlies en andere ellende, het overkomt iedereen

Iedereen verzamelt ‘ballast’: vervelende, negatieve ervaringen, afwijzingen, verlies, teleurstellingen. Dat is normaal, het hoort bij het leven en je hoeft daar geen blijvende hinder van te hebben. Toch lukt het niet iedereen om die negatieve ervaringen te accepteren, om die mentale ballast goed te verwerken en af te schudden. Heb jij daar ook last van?

In dat geval ga je ‘oude pijn’ in je huidige leven projecteren. Dat gaat meestal gepaard met beperkende gedachten en een negatief zelfbeeld; je hebt dan de neiging om op zoek te gaan, ook in relaties, naar personen die wél zelfvertrouwen uitstralen, en je daarvan afhankelijk te maken. En voordat je het zelf in de gaten hebt, kom je in een vicieuze cirkel terecht van twijfel, onzekerheid en afhankelijkheid.

Wat doe je? Kies je voor een gelukkig leven of wacht je af?

Natuurlijk, het is een optie, rustig afwachten tot je vanzelf uit die vicieuze cirkel raakt. Maar als dat heel lang duurt, of niet lukt? Kom liever op tijd in actie en zorg dat het zo ver niet komt. Dat kan heel effectief met de inzet van de Body-Mind-Release-methode. Die zorgt ervoor dat je al je onzekere, beperkende gevoelens en overtuigingen, al je angsten en andere mentale ballast kan loslaten en kan inruilen voor positieve gevoelens en zelfvertrouwen. 

Met de Body-Mind-Release-methode laat ik je in slechts zeven weken zien hoe je oud zeer, negatieve gevoelens en beperkende overtuigingen voorgoed achter je kan laten, en weer blijvend positief in het leven kan staan.

Wil je meer weten over de manier waarop ik je met de Body-Mind-Release-methode van je mentale ballast kan afhelpen? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek, en ik leg het je uit.

 

 

Leave a comment

× Voor contact klik hier.