Skip to content Skip to footer

Relatie APK

Started on 24 mei 2024

In deze Relatie APK ga je op een vernieuwde manier met elkaar samen aan de slag. Je bewandeld nieuwe wegen, leert elkaar net even op een andere en vooral ‘nieuwe’ manier kennen. Dan bedoel ik vooral de échte emotionele en kwetsbare manier. Zeker als je al een tijd samen bent kan er een sleur ontstaan.
Als je elkaar beter leert begrijpen dan is er ook ruimte  en veiligheid om je open te kunnen stellen, dus ook echt jezelf kan zijn bij de ander zonder masker. Dan pas zul je kwetsbaarheid en emotionele verbondenheid kunnen ervaren.
Het samen zijn is ‘vanzelfsprekend’ geworden, elke dag lijkt op elkaar en we zijn niet meer verbonden met elkaar! Veel gehoorde uitspraken zijn dan ook ‘we hebben nooit echt quality time met elkaar’ en  ‘de diepgaande gesprekken zijn verdwenen, nu komen we vaker in een conflict terecht in plaats van echt naar elkaar te luisteren’ of ‘ik heb geen behoefte meer aan intimiteit, ik voel het niet meer’.
Tijd voor actie , tijd om de liefde weer levend te maken, tijd om je weer open te stellen voor de liefde ! Om elkaar opnieuw te ontdekken en ook te praten met elkaar om wat je écht raakt.
Hoe dan? Wat dan? 
In 6 sessies van 90 minuten gaan we samen aan de slag!

Jullie mogen zelf kiezen of het wandelsessies zijn of sessies bij mij in de praktijk. Doordat je dingen in beweging zet, door zelf te bewegen, zul je zien dat het ook jouw relatie in beweging zet. De natuurlijk helpt om te relativeren en zorgt voor het gelukshormoon. Tevens gebruik ik veel synoniemen in de natuur die bijdragen aan het proces in jullie relatie.

De onderwerpen die in dit traject voorbij komen:
-Wat is een liefdevolle relatie?
-Wat is het doel wat jullie willen bereiken in jullie relatie?
-Wat is het negatieve patroon in jullie relatie?
-Hoe gaan jullie om met conflicten?
-Hechtingsbehoeftes en hechtingstijlen
-Relatiewaarden, hoe zit dit er voor jou uit? Wat zijn belangrijke waarden voor jou?
-Autonomie en verbondenheid
-Je eigen tijd en ruimte innemen
-Taal van der liefde
-Tijd samen doorbrengen
-Intimiteit, wat betekent dit voor jou?
-Intimiteit en verbondenheid in jullie relatie
-Sexualiteit wat is dat voor jullie? Hoe ervaar je dit onderwerp in jullie relatie?
Ik werk puur vanuit mijn hart en met verschillende technieken zoals opstellingen, NLP, kernwaarden, EFT, innerlijk kind werk. Het is eigenlijk net wat zich aandient. 
Wat ik voor jullie kan betekenen

Als jij en je partner bij mij komen voor relatietherapie, zal ik jullie helpen bij het verbeteren van jullie relatie door het in kaart brengen van jullie relatieproblemen en het ontwikkelen van effectieve communicatievaardigheden. Ik zal naar jullie luisteren en jullie ondersteunen bij het praten over jullie zorgen en uitdagingen.

Elkaar écht zien en begrijpen

Samen zullen we werken aan het begrijpen van elkaars perspectief en het opbouwen van vertrouwen en een sterke emotionele band. Ik zal jullie leren hoe jullie conflicten kunnen oplossen op een gezonde manier en hoe jullie meer positieve interacties kunnen hebben.

Een gelukkige en gezonde relatie

Mijn doel als relatietherapeut is om jullie te helpen bij het creëren van een gelukkige en gezonde relatie, waarin jullie je begrepen, geliefd en ondersteund voelen. Ik zal er zijn om jullie te ondersteunen en te begeleiden op jullie reis naar een betere relatie. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan eens contact op, dit is geheel vrijblijvend.

Dit pakket Relatie APK:
  • 6 persoonlijke sessies van 90 minuten per sessie in de praktijk, online of tijdens een wandelrelatiesessie
  • Werkboek met oefeningen om de liefde weer te laten opbloeien
  • tussendoor telefonisch contact en whatsapp contact
  • relatiewaardensessie (leer elkaar nog beter kennen)

Totaalprijs voor dit programma is: €1055,00 inclusief btw

Echt samenwerken daarvoor is commitment nodig!

Zelf werk ik alleen met koppels die commitment zijn aan dit traject tot het uiterste te gaan en het elkaar waard vinden om écht samen te groeien, eerlijk durven te zijn, ook de pijnpunten onder ogen te zien en vertrouwen te hebben in mij als therapeut. Vandaar dat ook de kennismaking een belangrijk onderdeel is. Het is belangrijk dat jullie een goed gevoel hebben bij mijn als therapeut, dat jullie je veilig voelen om alles uit te kunnen spreken en dat alles wat we samen bespreken altijd op vertrouwelijke basis is.

Versterk je relatie door samen te werken

Leave a comment