Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Leegte opvullen met liefde

Leegte opvullen met liefde, werken aan zelfliefde!

Als we ons leeg voelen van binnen, gaan we vaak naar iets opzoek wat buiten onszelf ligt om deze leegte op te vullen. Dit kan bijvoorbeeld werk, televisie, social media, seks, godsdienst, eten, alcohol of drugs zijn. En dit kan ook ‘liefde’ en aandacht zijn. Je kunt die leegte steeds weer opvullen met een ‘element’ wat jou eigenlijk verdoofd om niet te voelen welke pijn daaronder zit. Uiteindelijk is de opvulling van de leegte op deze manier niet blijvend en wordt deze innerlijke leegte steeds maar leger.

Onderzoek de leegte in jezelf

Als we op een dieper niveau kijken naar leegte opvullen door liefde en aandacht zit er vaak een oordeel of een overtuiging achter. Vaak schuilt erachter deze ‘leegte’ een overtuiging dat we niet goed genoeg zijn, dat we geen liefde waard zijn.  Hoe moeilijk is het tegenwoordig om jezelf volledig te accepteren? Ja volledig zoals je bent met al je onvolmaaktheden. Door jezelf te accepteren zoals je bent en de leegte te laten zijn kan je gaan voelen welke angsten hierachter zitten. Door met mededogen naar deze angsten te gaan kijken kunnen deze angsten verdwijnen zodat ze niet meer je leven gaan bepalen.

Een liefdevolle relatie met jezelf

Het begint allemaal door een liefdevolle relatie met jezelf aan te gaan. Dat klinkt misschien heel makkelijk en simpel echter is de realiteit anders. Je kan dan ook anders omgaan met acceptatie en goedkeuring van buitenaf. Een relatie met een partner begint dan ook eerst met de relatie die jij hebt met jezelf. Als je geen liefdevolle relatie hebt met jezelf kom je in een afhankelijkheidsrelatie terecht en gebruik je een partner meer als een bron om een leegte op te vullen.

Geen liefdevolle relatie met jezelf?

Door Body Mind Release ga je meer levensvreugde ervaren en meer in je kracht staan. Dit programma helpt jou om uit de modder te stappen en meer zelfvertrouwen te ervaren in je leven en dit helemaal uit jezelf te halen! Je relaties om je heen zullen ook veranderen als jij echt de stap neemt om dit aan te gaan. Neem contact op voor een vrijblijvende kennismaking!