Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

VOLLEDIG OVERSPOELD DOOR GOLVEN VAN MIJN EMOTIES

IK WORD VOLLEDIG OVERSPOELD DOOR GOLVEN VAN MIJN EMOTIES….

 

Volledig overspoeld door golven van mijn emoties, ik kon er als ware ‘induiken’. Een tijd geleden kon ik me volledig verliezen in mijn emotie, ik werd als het ware ‘een’ met de boosheid of het verdriet of de gekwetstheid die ik voelde. Er was geen weg meer terug dan in de heftigheid van mijn emotie te reageren of ik stopte mijn emoties lekker weg, veilig diep opgeborgen.

Identificatie met mijn emoties

Inmiddels weet ik dat ik niet mijn ‘emotie’ ben maar ik ervaar deze emotie doordat ik ergens in geraakt wordt, dat is vaak een pijnlijk stuk vanuit vroeger waar ik niet in ‘gezien’ werd. Ik creëer deze emoties zelf door de gedachten die ik koppel aan een situatie waarin ik geraakt word. Zoals jullie weten ben ik vroeger gepest hierin werd ik altijd geraakt op het ‘uiterlijke deel’. Mijn uiterlijk ging dus toen ook een grote rol spelen in mijn leven. Als iemand een opmerking maakte die mij herinnerde aan deze periode van mijn schooltijd kwam er direct een trigger en (zelf)afwijzing.

De tantrajaartraining heeft me veel inzichten gegeven

Door de tantrajaartraining ben ik anders naar emoties gaan kijken. Ik kan de golven nu observeren zonder er direct ‘een mee te worden’. Ik kan nieuwsgierig zijn en kijken wat ze me te vertellen hebben en onderzoeken wat er in mij geraakt wordt. Een zeer uitdagend onderzoek. Door veel meditatie te beoefenen en niet direct in een ‘actie’ te schieten kan ik er nu anders naar kijken. Ook jij hebt die keuze!

Zelfafwijzing? Weinig zelfliefde?

In mijn praktijk combineer ik mijn tantra, innerlijk kind werk en meditatie ervaring met het werken aan een betere versie van jezelf! Jezelf lief hebben, in je kracht staan en worden wie je werkelijk wil zijn. Een krachtig programma voor prachtige vrouwen die NOG STEEDS AAN ZICH ZELF TWIJFELEN -> BEN IK WEL GOED GENOEG???? Dus twijfel jij nog steeds aan jezelf en als ik je vraag wat zie je als je jezelf in de spiegel bekijkt? Vaak voel ik dan bij veel vrouwen verdriet, zelfafwijzing en oude trauma’s. Tijd om in actie te komen en contact op te nemen want ook jij kan jezelf helen door middel van mijn begeleiding!

× Voor contact klik hier.