Skip to content Skip to footer
€ 95
Started on 6 maart 20211 uur

Wandelcoaching – inspirerende coachingsessies in de natuur 


Wandelen in de buitenlucht is gezond, dat zal geen verrassing zijn. Gezond voor je lijf en leden, maar óók, en dat is minder bekend, voor je mentale conditie. De natuur en de natuurlijke omgeving zorgen voor rust. Bovendien ben je even helemaal weg van je dagelijkse bezigheden. 


Bij Wandelcoaching wandelen we samen in een natuurlijke, inspirerende omgeving en kunnen we ongedwongen in gesprek gaan over wat er bij jou leeft. We zitten niet tegenover elkaar maar wandelen naast elkaar, dit geeft ruimte om jezelf te kunnen zijn. De bomen, de natuur en de buitenlucht geven een aparte dimensie aan de gesprekken. 


De natuur geeft ons zintuigelijke sensaties, zoals de wind door je haren, de kleuren van de bladeren, de geur van het bos en de geluiden van vogels. Zo helpt een groene omgeving ons om los te komen van de dagelijkse beslommeringen. Maar de natuurlijke omgeving en de rust die daarvan uitgaat kunnen ook een positief effect hebben op mensen die depressieve gevoelens ervaren. De focus is er anders, er zijn geen afleidingen. 


Monarch Coaching biedt Wandelcoaching aan in sessies van 60 minuten. De kosten per sessie zijn € 85,00. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismaking, om te zien of Wandelcoaching ook iets voor jou is!


Leave a comment

× Voor contact klik hier.