Skip to content Skip to footer

Loopbaancoaching

Started on 3 oktober 20223 sessies van 90 minuten

Loopbaancoaching

Ga jij met plezier naar je werk? Daar kan je zelf wat aan doen!

Onderzoek toont aan: meer dan 25% van werkend Nederland is ontevreden over hun baan. En jij? Ga jij elke dag met plezier naar je werk? Of droom je al heel lang van iets anders? Een ander bedrijf, een andere branche, misschien wel voor jezelf beginnen? Dromen is fijn, maar je weet wat ze zeggen over de meeste dromen … Dus als je je dromen niet concreet maakt, blijven het dromen. Dat is zonde, dus zet eens wat zaken op een rijtje:

  • Wat vind je echt leuk, waar word je gelukkig van?
  • Waar liggen je talenten?
  • Wat wil je bereiken in je leven?
  • Wat is je passie?
  • Wat kost je energie en waar krijg je energie van?
  • Wat zijn belangrijke waarden voor jou?

Oké, mooi. En dan, concreet?

Na een brede inventarisatie, waar onder andere bovenstaande vragen aan de orde komen, dan starten wij de loopbaancoaching. Dat plan is gebaseerd op een persoonlijke loopbaanscan en meerdere verdiepende gesprekken. Met Loopbaancoaching krijg je helder inzicht in wat je wil en wat je kan. Je krijgt een professioneel en gericht advies, waarmee je je droombaan werkelijkheid kan laten worden.

Maar hé, dat is wel … een hele stap!

Ja, inderdaad. Maar je leeft voor zover bekend maar één keer, dus waarom niet eindelijk 100% gáán voor je droom? Wat heb je te verliezen? Waar ben je bang voor? De meeste mensen hebben uiteindelijk meer spijt van de dingen die ze níét hebben gedaan in hun leven, dan van de dingen die ze wél hebben gedaan! Bovendien: de maatschappij verandert snel, zeker de arbeidsmarkt beweegt volop: de competenties die gisteren nog belangrijk waren, zijn dat vandaag veel minder en morgen al helemaal niet meer. Beweeg op tijd mee, realiseer die droom, en laat je door je loopbaancoach begeleiden.

Wil je een keer echt werk maken van je droombaan maak dan een afspraak voor loopbaancoaching! Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek, dan vertel ik je hoe we dat aanpakken.

Loopbaancoaching bij Monarch coaching bestaat uit het online maken van professionele testen die je inzicht geven in je talenten, competenties, interessegebieden en meer. Na het maken van de testen evalueren de rapportage en geef ik je aanvullend advies en ondersteuning.

Loopbaancoaching bij Monarch Coaching bestaat uit drie consulten van 90 minuten.

Leave a comment

× Voor contact klik hier.