Skip to content Skip to footer

Hulp bij burn out

Started on 17 augustus 2022Trajectduur afhankelijk van jouw klachten

Hulp bij burn out? 

Maak een eind aan chronische vermoeidheid, piekergedrag en slaap- en concentratieproblemen. Ik als burn-out coach kan jou daarin ondersteunen!

Wanneer vermoeidheid leidt tot overspannenheid en een burn-out

Enige mate van stress kan soms nodig zijn om een uitzonderlijke prestatie, fysiek of mentaal, te leveren. Dat is ‘gezonde’ stress, die zelfs evolutionair verklaarbaar is, geen probleem. En tijdelijke vermoeidheid na zo’n inspanning is evenmin reden tot bezorgdheid. Maar als stress of vermoeidheid ervoor zorgt dat je je opgebrand voelt, dat alles je te veel is en je geen uitweg meer ziet … dan geeft je lichaam een duidelijk signaal dat er iets moet veranderen. Er zijn genoeg bronnen waaruit blijkt dat burn-out een silent killer is voor je gezondheid. 

Klik hier om een interessant artikel te lezen over burn-out en stress. 

Stress en burn-out, doe er wat aan!

Luister je niet naar dat signaal van je lichaam, dan levert dat onherroepelijk overspannenheid of een burn-out op. Veel voorkomende klachten zijn dan: constante moeheid, slaapproblemen, prikkelbaarheid, piekergedrag en slaap- en concentratieproblemen. 

Overspannenheid en een burn-out zijn ernstige problemen, die je doorgaans niet (meer) zelf kan oplossen. Een professionele coach kan je dan helpen om te herstellen en je inspanningsniveaus tot gezonde proporties terug te brengen.

Wil je meer weten over de manier waarop ik je van je stress- en burn-out-klachten kan afhelpen? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek, dan bespreken we wat voor jou de beste behandelmethode is.

Stress en Burn-out traject bestaat uit 5 coachingsessies van 90 minuten per sessie. 

Leave a comment

× Voor contact klik hier.